NEJ! NEJ! NEJ!

Du kan inte få något skydd alls mot något som inte existerar. Det finns ingen smitta! Detta är kontrollerad opposition ut i fingerspetsarna. Makteliten vill styra diskussionen på båda sidorna av myntet – och hålla majoriteten av oss borta från den stora elefanten i rummet – att det inte finns några virus, att det inte finns någon smitta! Så snälla rara små halvljumna sanningssökare, gör er research! Fall inte pladask för sådan här smörja!

Inget virus har någonsin isolerats eller bevisats existera, än mindre kunna smitta någon med sjukdom. Det går emot naturen, emot biologi och mikrobiologi. Det är den största och mest lönsamma lögnen inom den pseudovetenskapliga köpta Rockefeller skolmedicinen. Och ni faller huvudstupa i fällan varje gång!

Det finns inga virus, så det finns ingen grund för vaccin alls – inte mer än för att skada och sterilisera befolkningen i enhet med Agenda 2030 och Vision 2050.

Läs mer om virus här: https://bartoll.se/…/virus-scam-the-virus-germ-theory-lie/


Gällande ”isolation” av virus, via ”freedom of information act”. Över 100 institutioner runt om i världen har tillfrågats, samtliga av dessa har INTE kunnat visa upp ett endaste bevis för något virus.
https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/
https://www.drrobertyoung.com/post/freedom-of-information-responses-on-cov-2

Svar från Folkhälsomyndigheten på sid 45-47, “Nej, några sådana handlingar finns inte”…⁠
https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2021/08/FOI-replies-re-SARS-COV-2-isolation-existence-causation-Aug-27-2021-part-7.pdf


Frågor och svar från tråden på Facebook:

Om vad som gör folk sjuka och om de som “dött med covid”…

Det finns ingen överdödlighet någonstans i världen efter första halvan av denna fejkade pandemi. Folk har dött precis som vanligt, enda skillnaden är att dem skrivit dödsorsak som ”fejk-virus” istället för det dem verkligen dog av.
Det är först efter vaccinen introducerades som vi ser en ökning av dödsfall i statistiken. Jag har gjort massor med inlägg om detta. Det är otroligt genomskinligt om man tar sig tid och undersöker själv, än att bli skedmatad lögner av media och statliga satanistiska institutioner.
Och vad folk blir sjuka av står i allt det jag skrivit och även hur vi är säsongbetonade precis som alla djur, samt att vi kan trigga varandras reningsprocesser, vilket ger en illusion av smitta.


Om svårigheten att ta till sig ny information och om någon som blivit sjuk utomlands och sedan kommit hem och andra i familjen blivit sjuka…

Att man känner sig lite påhoppad eller obekväm beror på den hjärntvätt man utsatts för sedan man var litet barn. Det är kognitiv dissonans, när en person blir konfronterad med ny information som går rakt emot det denne tidigare hållit sant. De flesta får en obehaglig känsla och vill omedvetet direkt lösa konflikten, ofta genom att lägga locket på och inte låtsas om som att informationen finns där. Andra känner obehag och har taggarna utåt, men kan ändå titta på informationen och på sikt tillgodogöra sig den.
Jag har jagat sanningar sedan 1998 och har många gånger haft den känslan, men aldrig givit upp utan fortsatt gräva. Jag studerade nutrition i över 20 år, skolmedicin i 17 år och fick kasta bort allt när jag blev dödssjuk. Räddningen var djurbaserad kost, fasta och förståelsen av naturen, att förstå biologi, mikrobiologi och terrängen samt German New Medicine. När jag tog det till mig rätades alla frågetecken ut. Äntligen förstod jag hur allt hängde ihop.
Gällande kollegan som blev sjuk när maken kom hem kan det bero på flera saker. De två absolut vanligaste är att man triggar varandras avgiftningscykel, eller att man har en gemensam eller liknande upplevelse, som medvetet eller omedvetet skapar ett trauma och en konflikt. Om han fortfarande var ”sjuk” (uppvisade symptom vid läkning) när han kom hem så kan det trigga resten av hushållet att påbörja sin reningscykel. Om han var frisk, men berättat om det kan det fortfarande trigga på en mental nivå, med oron och stressen runtomkring.
Läs gärna de fem biologiska lagarna på GNM: https://learninggnm.com/SBS/documents/five_laws.html


“En väninna hjälpte sin mor att lägga om benet, hon hade rosfeber. Doktorn hade sagt att det smittar INTE. Det är ju dessutom en ganska ovanlig åkomma. Men – min väninna fick det på sitt ena ben strax efter och blev jättesjuk, inlagd och hela baletten.”

Rosfeber (Erysipelas) fick jag i början 2006, precis efter jag flyttat till Västerås och därmed brutit upp med en hel del vänner, alla på Power Gym och så vidare.
De flesta hudåkommor uppstår efter en separationskonflikt (det jag fick det av) och/eller en nedvärderingskonflikt (där något hänt som sänkt din eller någons uppskattning/värdering om dig).
Vi har även olika sätt att kommunicera och påverka varandra som sker genom nervsystemet och vår elektromagnetiska ”aura”. Detta är tyvärr ett väldigt outforskat område. Men det förklarar hur vissa kan bli sjuka när dem umgås med vaccinerade, det som folk kallar ”shedding”. Våra elektromagnetiska fält kommunicerar med varandra och om någons är ”sjukt” av förgiftning, en svår läkningsprocess, och så vidare, kan det påverka andras. Framförallt om den personen blir mer ”mottaglig” genom att umgås mycket med den personen, få höra om symptomen upprepade gånger, höra klagomål och så vidare. Hur vi tänker, hur vi kommunicerar med oss själva, skapar ofta vår verklighet – och då även en sjukdomsbild.
Som sagt, detta är ett brett område. Det vi vet inom German New Medicine med konflikter är baserad på väldigt djupgående forskning med scanning av hjärnan där man identifierat samma upplysta/verksamma områden hos samtliga med samma symptom, det vill säga hjärnan ligger bakom det och har startat en biologisköverlevnadsstrategi med cellökning i de berörda områdena. När det inte längre behövs måste det brytas ned igen, vilket sker med hjälp av bakterier och andra mikrober, vilket ger olika symptom och det folk tror är en sjukdom.
Läs gärna de fem biologiska lagarna på GNM: https://learninggnm.com/SBS/documents/five_laws.html⁠
Eller titta på denna video: https://youtu.be/ggnwVrb0eGc

⁠Mer om Erysipelas: https://learninggnm.com/SBS/documents/skin.html#Epidermis_Dermatitis_Allergy_Rosacea

Scroll to Top